VT3-samenwerking met DSVV Punch en Studio Dubio

VOLLEYBALTRAINERS OPGELET: BEHAAL JE VOLLEYBALTRAINERSDIPLOMA!
Geef jij volleybaltraining aan een team uit de eerste klasse of hoger en wil je jouw trainersdiploma halen? Volg dan de VT3-opleiding van Scherp Volleybal en Studio Dubio, twee officiële opleiders van de Nevobo. Deze opleiding begint in oktober in Delft bij DSVV Punch.

VOOR WIE?

De opleiding VT3 leidt op tot een zelfstandige volleybaltrainer die werkzaam is binnen de volleybalvereniging en richt zich op het trainen en coachen van (jeugd)teams tot en met de regiodivisie.

WAT GA JE LEREN?

In de VT3-opleiding wordt ingegaan op het maken van teamplanningen en -analyses, je maakt kennis met verschillende inzichten over communicatie en mentale training en je past trainingsleer en verschillende spelsystemen toe in de praktijk.

De VT3-opleiding bereidt je voor op het doen van Proeve van Bekwaamheid 3.1 ‘Training Geven’ van de Nevobo. Als je deze PvB met goed gevolg hebt gedaan, ontvang je het officiële trainersdiploma en de licentie van de Nevobo.

NA DE OPLEIDING KUN JE:
 • De basisprincipes uit trainingsleer toepassen in je trainingen
 • Jaardoelen opstellen en jouw trainingen daar aan laten bijdragen
 • Jouw training aanpassen aan de motieven en belevingswereld van jouw spelers
 • Jouw spelers de technieken aanleren en ze erop verbeteren
TOELATINGSEISEN
 • Nevobo
  Alle deelnemers moeten lid zijn van de Nederlandse Volleybal Bond
 • Leeftijd
  Om mee te doen aan de opleiding moet je minimaal 18 jaar zijn
 • Eigen trainingsgroep
  Om deel te nemen aan de opleiding moet je een eigen trainingsgroep hebben op het niveau van de opleiding. Dit kan zowel een jeugdteam als een seniorenteam zijn.
KOSTEN

De kosten voor de volledige opleiding bedragen €650,-. Hier zijn zeven bijeenkomsten bij inbegrepen (vijf workshops, één bezoek aan een toptraining en één bezoek aan een topwedstrijd). De Proeven van Bekwaamdheid worden bij de Nevobo afgelegd en zijn hier dus niet bij inbegrepen.

Inschrijven

Ga naar het inschrijfformulier.

Leave a Comment