Trainersworkshop van toptrainer Eelco Beijl tijdens DELA Open Beach

De internationale beachvolleybaltop neemt het begin januari opnieuw tegen elkaar op in Den Haag tijdens het DELA Open Beach. Maar die topwedstrijden zijn niet de enige reden om begin 2019 richting Den Haag te komen, want er valt nog veel meer te beleven. Voor trainers bijvoorbeeld!

Op zondag 6 januari, de finaledag van het toernooi, zal assistent-bondscoach van de Nederlandse volleybaldames Eelco Beijl namelijk een speciale trainersworkshop geven.

Inhoud
Hoe vertaal je de ontwikkelingen in het internationale topvolleybal naar een reguliere training voor (jeugd)spelers?

De workshop zal gaan over vertaling van de ontwikkelingen in het internationale topvolleybal op basis van de ervaringen die Eelco Beijl heeft opgedaan tijdens het recente WK volleybal dat de Oranje dames hebben gespeeld in Japan. Eelco zal in een theoretische setting een inleiding geven waarin hij deze ervaringen met de groep deelt. Daarna zullen Eelco en William Klaver (assistent-bondscoach van Jeugd Oranje) de deelnemers op de sportvloer laten zien en actief laten beleven hoe zij deze ontwikkelingen vertalen naar de opleiding van jeugdspelers in Jeugd Oranje.

Licentiepunten

Deze workshop is niet alleen erg leerzaam, maar hij is ook drie licentiepunten waard, die nodig zijn om je VT2 of VT3 licentie geldig te houden.

Gratis toegang tot finaledag DELA Open Beach

Bij inschrijving voor deze workshop ontvang je een gratis toegangsticket voor de finaledag van het DELA Open Beach toernooi. Zo heb je een leerzame ochtend en een uiterst spectaculaire middag in het vooruitzicht.

Samengevat

Wat: Trainersworkshop van toptrainer Eelco Beijl
Wie: Eelco Beijl & William Klaver (bondscoach & assistent-bondscoach van Jeugd Oranje meisjes)
Waar: Sportcampus Zuiderpark, Den Haag
Wanneer: zondag 6 januari, tijdens het DELA Open Beach
Hoe laat: 10:00-12:30 uur.
Kosten: €40,- inclusief gratis toegang tot de finaledag van het DELA Open Beach.

Let op: Neem ook je sportkleding mee, want we zullen niet alleen maar stilzitten!

Schrijf je in via het inschrijfformulier van Nevobo

 

Eelco Beijl is bondscoach van Jeugd Oranje meisjes en assistent-bondscoach van Jamie Morrison bij de Nederlandse volleybaldames, o.a. tijdens het recente WK Volleybal in Japan, waar het team als vierde eindigde.

Comments

Leave a Comment