De Trainersschool

Laagdrempelige opleidingen voor álle trainers in de regio

De Scherp Volleybal Trainersschool organiseert jaarlijks 32 workshops en 4 PvB-avonden in Regio West. Deze workshops zijn toegankelijk voor alle trainers van aangesloten verenigingen of voor individuele trainers met een abonnement.

Álle trainers van jouw club laten opleiden en laten bijscholen op VT2-niveau, waar ze zelf willen en wanneer ze zelf kunnen?

Dat kan met de Scherp Volleybal Trainersschool. Iedere week organiseren we ergens in Regio West een workshop van een erkend opleider of een gerenommeerd trainer. Er is er altijd wel een in jouw buurt! Aan het eind van het jaar kan iedereen die bij minimaal vier van de workshops is geweest ook nog eens z’n VT2-diploma behalen.

Voordelen


Tijd

Een continu aanbod van workshops. Iedere week minimaal één ergens in de regio.

Plaats

Altijd een workshop in de buurt. Voor aangesloten verenigingen mogelijk zelfs in de eigen accommodatie.

Flexibiliteit

Welke dag, welke plek, welke workshop(s), wel of geen PvB: het is helemaal aan de trainer zelf om te bepalen.

Prijs

Het volledige pakket kost fors minder dan de reguliere opleidingen, terwijl er veel meer trainers bij gebaat zijn.

Hoe werkt het?


01

Wij organiseren (in samenwerking met aangesloten verenigingen) ieder jaar 32 workshops verspreid door de Regio West.

02

Iedere trainer van een aangesloten vereniging mag aan alle workshops deelnemen.

03

Een aangesloten vereniging is de gastheer voor minimaal één en maximaal vier van deze workshops per jaar. Hiervoor zorgt de club zelf voor een accommodatie, materialen en (mogelijkheid voor) consumpties.

04

Aan het einde van het jaar organiseren we PvB-avonden waaraan iedereen die minimaal vier workshops heeft gevolgd kan meedoen om zijn/haar diploma te behalen.

Kalender

Het grootste deel van de workshops van de Trainersschool staat inmiddels ingepland. Je vindt de algemene kalender via de button hieronder.

Wanneer je een abonnement hebt, ontvang je een speciale link waarmee je je kunt inschrijven voor de workshops.

Ga naar de kalender

Voor wie?

De basisroute

Beginnende trainers, ouders van jeugdleden die een team onder de hoede krijgen of leden die misschien wel training zouden willen geven, kunnen in De Trainersschool eens proeven hoe het is. Hoe bereid je een training voor, wat zijn de belangrijkste aandachtspunten tijdens de training, hoe bouw je een training op, waar let je op tijdens een oefening? De basisworkshops (oranje in de kalender) zijn uitstekend geschikt voor deze groep.VT2-route

In ieder van de vier subregio’s kan een trainer ook een volledige VT2-route doorlopen. Dit kan de traditionele route zijn, waarbij hij/zij de vier ‘reguliere’ VT2-workshops volgt (blauw in de kalender), maar het kan ook een combinatie van vier verschillende workshops zijn. Ook als je de twee basisworkshops en de twee speciale workshops volgt, kun je daarna opgaan voor je VT2-diploma.


 
 

Bijscholing voor licentiepunten

Voor trainers die al in het bezit zijn van een trainerslicentie, is De Trainersschool een uitstekend platform om permanent bijgeschoold te blijven. Momenteel is het voor deze doelgroep nog best lastig om aan voldoende licentiepunten te komen, omdat er simpelweg niet voldoende workshops worden georganiseerd. In De Trainersschool zijn daarentegen altijd voldoende workshops. Met name de speciale workshops (geel in de kalender) lenen zich extra goed voor deze trainers.


Prijzen

De Scherp Volleybal Trainersschool werkt met abonnementen. Wanneer je een abonnement hebt, kun je aansluiten bij iedere workshop die gedurende het jaar door De Trainersschool wordt georganiseerd.

Je kunt een abonnement kopen per trainer, maar ook voor de gehele club. Hoeveel een club betaalt is afhankelijk van het aantal leden dat die club heeft.

Trainers


Eenmalig

€55

eenmaligToegang tot één workshop

Trainers
abonnement

€200

per jaarToegang tot alle workhops

Verenigingen

Interesse?

Heb jij of heeft jouw vereniging interesse om aan te sluiten bij De Scherp Volleybal Trainersschool?

Stuur ons dan een bericht op info@scherp-volleybal.nl of bel één van ons:
Pim: 06 41 28 62 43
Daan: 06 42 47 11 16


Of vul onderstaand formulier in, dan nemen we z.s.m. contact met je op.

    Interesse in:

    Voorkeur voor contact: