Subsidie voor onze VT2-opleiding

 

Wanneer je in september start met een VT2-opleiding in regio Gouwe of regio Everdingen, krijg je na het behalen van je diploma €100,- terug van Nevobo!

De ambitie van de Nevobo is om in 2018 het aantal mensen met een VT-diploma met 250 te laten stijgen. Dit willen ze bereiken door opleidingen te actualiseren, het bijscholingsaanbod te organiseren, de licentiestructuur te evalueren maar ook door opleidingen te subsidiëren. Daarom worden onze beginnerscursussen opnieuw gesubsidieerd en krijgen ook de deelnemers aan onze VT2-opleidingen dit jaar subsidie terug.

Onze VT2-opleiding kost gewoonlijk €360,- p.p. Je kunt de cursus nu dus volgen voor slechts €260,-. Dit is inclusief de afname van de Proeven van Bekwaamheid.

De Nevobo heeft voor Scherp Volleybal twee regio’s bepaald waarin de gesubsidieerde VT2-opleidingen gegeven moeten worden, namelijk de regio’s Gouwe en Everdingen. Speel jij of speelt jouw club in deze regio en lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur ons dan een berichtje via info@scherp-volleybal.nl.

Voorwaarden

Uiteraard zijn er enkele voorwaarden waaraan moet worden voldaan om recht te hebben op de subsidie.

  • Deelnemers moeten starten in september 2018.
  • Er komen maximaal 50 mensen per regio voor de subsidie in aanmerking.
  • Je moet je diploma behalen voor 1-7-2019.
  • Wanneer je in 2018 al subsidie voor de beginnerscursus hebt gekregen, kom je niet meer in aanmerking voor de VT2-subsidie.
  • Te laat aanvragen is geen subsidie.
Inschrijven

Momenteel staat nog niet vast waar en op welke data de cursus precies gegeven zal worden. Stuur ons bij interesse vrijblijvend een e-mail via info@scherp-volleybal.nl en we nemen contact met je op!

Leave a Comment