Coaching on the job

Leer van een ervaren trainer tijdens jouw eigen training


Voor wie?

Ben je met alle goede bedoelingen bezig om trainingen te geven en wedstrijden te coachen, maar heb je vragen over hoe je het beter zou kunnen doen, zonder daar gelijk een volledige opleiding voor te hoeven volgen? Dan is coaching on the job wellicht de uitkomst.


Wat is coaching on the job?

Hoe leer je een bepaalde techniek aan? Hoe organiseer je de training? Hoe kan je omgaan met grote verschillende in de groep? Veel trainers hebben wel vragen en zouden graag feedback ontvangen, maar willen niet meteen een volledige opleiding volgen.

Coaching on the Job houdt in dat er een ervaren trainer naar de vereniging komt die feedback en tips aan individuele trainers geeft, voorbeeldoefeningen geeft of zelfs een volledige voorbeeldtraining kan verzorgen. De trainers hoeven de deur niet uit en krijgen heel persoonlijke, specifieke handvatten om mee verder te werken.


Op maat

Bij Coaching on the job is er geen cursusprogramma en geen vaste inhoud. Je leert wat jij wilt leren. Je wordt tijdens jouw eigen training bezocht en kan alles bespreken wat jij wilt. Wil je dat een ervaren trainer de training aan jouw team komt geven en dat jij meekijkt? Ook dat kan! Coaching on the job is volledig op maat.

vt2


Subsidie

Een vereniging kan een volledig Coaching on the Job-traject bij ons aanvragen. Dit kost (afhankelijk van het aantal teams dat bekeken zal worden) circa €1500,-. In 2019 heeft de Nevobo hiervoor nog €1000,- subsidie, waardoor het de vereniging maar €500,- kost!


Ook Coaching on the Job bij jouw vereniging?

Stuur een mailtje

Je kunt ons altijd een mailtje sturen,
we reageren dan zo snel we kunnen!
info@scherp-volleybal.nl

Bel of Whatsapp

Je kunt ons telefonisch bereiken op
0172 53 22 11 (vast)
06 41 286 243 (mobiel)