Ook in 2019 subsidie voor onze beginnerscursussen

Vanuit het sportstimuleringsfonds 2019 heeft de bondsraad van Nevobo besloten dat er ook in 2019 voor onze beginnerscursussen subsidie beschikbaar is.

Een beginnerscursus is een cursus voor ouders en trainers die meer willen weten over hoe je training geeft, maar is geen officiële trainersopleiding. Je sluit deze cursus dan ook niet af met een diploma of een officiële licentie. Nevobo registreert wel het certificaat dat je na afloop ontvangt. Al onze beginnerscursussen bestaan uit twee dagdelen van ca. 3 uur.

Welke cursussen komen in aanmerking?

Alle drie onze beginnerscursussen (Training Geven, Coachen & Technische Commissie) komen in aanmerking voor de subsidie.

Hoeveel subsidie is er beschikbaar?

Er is voor 100 deelnemers per regio €25 per deelnemer beschikbaar.

Hoe regel ik dit?

Er zijn twee mogelijkheden: aansluiten bij een beginnerscursus als individuele deelnemer, of een beginnerscursus organiseren met een vereniging.

Wanneer je als individuele deelnemer wilt meedoen, dan kost de cursus normaal gesproken €60,-. Door deze subsidie gaat daar €25,- vanaf en ben je slechts €35,- kwijt! Meld je bij ons aan voor de beginnerscursus van je keuze en wij verrekenen de subsidie met de factuur die je moet betalen.

Vrijblijvend aanmelden kan hier:
Cursus Training Geven | Cursus Coachen | Cursus TC

Het is ook mogelijk om met meerdere trainers van jouw vereniging de beginnerscursus te volgen. Wij komen dan naar jullie sporthal toe! Deze InCompany-cursus kost normaal gesproken €650,- in totaal. Voor iedere deelnemer aan de cursus gaat er dankzij deze subsidie dus €25,- van dat bedrag af!

Snelle rekensom: Bij 13 deelnemers kost de gehele cursus jullie slechts €325,-

Met jouw club een beginnerscursus organiseren? Laat via de links hieronder vrijblijvend je gegevens achter en wij nemen contact met jullie op.
Cursus Training Geven | Cursus Coachen | Cursus TC

Wie komen er in aanmerking?

Iedere deelnemer (Nevobo lidmaatschap verplicht) die in 2019 tussen 1-1-2019 en 10-12-2019 een beginnerscursus volledig heeft gevolgd (beide bijeenkomsten). Elk lid komt maximaal 1 keer in aanmerking voor deze subsidie. Per vereniging kunnen maximaal 14 deelnemers in 2019 subsidie krijgen.

Interesse?

Laat vrijblijvend je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.
Cursus Training Geven | Cursus Coachen | Cursus TC

Meer informatie?

Meer inhoudelijke informatie over de beginnerscursussen vind je via onderstaande knoppen.

Leave a Comment