Nog geen workshops i.v.m. verlenging lockdown

Er is opnieuw een verlenging van de lockdown aangekondigd. De sporthallen blijven voorlopig dicht. Dit betekent dat we vanuit Scherp Volleybal nog altijd geen fysieke workshops kunnen organiseren. Alle workshops die tot 9 februari gepland stonden worden daarom opnieuw uitgesteld.

Het zijn voor iedereen lastige tijden en ook voor ons begint de situatie enigszins precair te worden. Sinds maart 2020 hebben wij vrijwel al onze fysieke workshops moeten uitstellen en nauwelijks nieuwe workshops kunnen inplannen. Zelfs als er voor de zomerperiode nog gevolleybald mag en kan worden, wordt het seizoen mogelijk te kort om al die uitgestelde workshops uit te voeren.

Het is nog niet zover, en we hopen natuurlijk dat het wel lukt om bij iedereen nog dit seizoen de PvB’s af te (laten) nemen. Mocht dat echter niet lukken, dan doen wij bij dezen ook de oproep aan jullie om vooral te blijven en de opleiding in het volgende seizoen voort te zetten. Ooit kunnen we de sporthal weer in en dan zullen wij weer als vanouds trainers opleiden!

Als dank voor het lange wachten, en omdat we gelukkig ook online nog iets aan trainersbegeleiding kunnen doen, bieden we onze deelnemers opnieuw een webinar van Njoi Life (bedrijf van Yannick van Harskamp) aan. Dit webinar is normaal tegen betaling te bekijken, maar voor cursisten van Scherp Volleybal helemaal gratis. Ditmaal wordt het webinar gegeven door toptrainer Matt van Wezel. Het is deze keer niet live, maar eerder al opgenomen. Je kunt het dus kijken wanneer het jou goed uitkomt.

De link naar het inschrijfformulier vind je in de appgroep van jouw opleiding. Niet ontvangen? Laat het even weten via info@scherp-volleybal.nl.

Leave a Comment