Moeite met het vinden van trainers? Leid je eigen mensen op!

Het seizoen is weer begonnen! De teams zijn waarschijnlijk al weer ingedeeld en aan het trainen. Maar is bij jullie ieder team al voorzien van een trainer? Of zijn er nog lege plekken in te vullen?

Een groot probleem waar veel verenigingen ieder jaar weer tegenaan lopen is het vinden van (goede) trainers. Natuurlijk kun je vacatures plaatsen bij de NVVO en in je netwerk rondbellen om die trainer(s) te vinden, maar je kunt ook je eigen mensen opleiden!

Scherp Volleybal organiseert voor de leden van jouw club een Beginnerscursus Training Geven. Deze cursus is speciaal voor mensen die trainer zijn of zouden willen worden, maar nog weinig of helemaal geen ervaring hebben (bv. oudere jeugdleden of ouders van jeugdleden).

En weet je wat het mooiste is?

De Nevobo subsidieert deze cursus! Dat betekent dat je per deelnemer €50,- terug krijgt. Vanaf 13 deelnemers is de cursus zelfs helemaal gratis!

Dat klinkt toch fantastisch!

Je kunt je hier direct inschrijven. Meer informatie kun je hier vinden. En je kunt ons natuurlijk ook persoonlijk spreken. Stuur een mailtje naar info@scherp-volleybal.nl of bel 06 42 47 11 16.

 

Leave a Comment