Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VT3 Haarlem – Wedstrijdbezoek: Pharmafilter US DS 1 – Regio Zwolle Volleybal DS 1

15 december 2018 @ 18:00 - 23:00

vt3 haarlem
SPECIALE WORKSHOP

De VT3-opleidingen van Scherp Volleybal bestaan niet alleen uit ‘reguliere’ workshops, maar ook uit twee bijzondere bijeenkomsten. We bezoeken met onze deelnemers altijd een training van een topteam (bijv. Jeugd Oranje) en een wedstrijd van een Eredivisieteam. Tijdens deze workshops is er van tevoren en/of naderhand altijd de gelegenheid om in gesprek te gaan met de trainer/coach van het betreffende team. Naast dat het sowieso leuk is om een topteam aan de slag te zien, zijn deze workshops dus ook nog eens zeer leerzaam. Een absolute toevoeging aan de VT3-opleiding dus.

Voor de VT3 die dit najaar in Haarlem is gestart, zullen we op bezoek gaan in de Amstelcampus bij de wedstrijd tussen Pharmafilter US en Regio Zwolle Volleybal. Van tevoren zullen we uitgebreid spreken met de coach van Zwolle, Wilfried Groothuis.

Volg je niet de VT3, maar wil je wel mee naar deze wedstrijd?

Dat kan! Al onze workshops zijn ook ‘los’ toegankelijk als je niet de volledige opleiding volgt, ook de speciale workshops. Voor slechts €50,- zie je de wedstrijd en vraag je alles wat je maar wilt aan een toptrainer! Geef je op of vraag om meer informatie door een mailtje te sturen naar info@scherp-volleybal.nl.

 

Gegevens

Datum:
15 december 2018
Tijd:
18:00 - 23:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Amstelcampus
Tweede Boerhaavestraat 10
Amsterdam, 1091 AD Nederland

Organisator

Scherp Volleybal
Telefoon:
0641286243
E-mail:
info@scherp-volleybal.nl
Site:
www.scherp-volleybal.nl

Leave a Comment