Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VT3 Den Haag – WS5 – Tactiek & strategie Side-Out

21 november 2019 @ 19:30 - 22:30

€40

Om de tactische mogelijkheden van spelers binnen een team zo goed mogelijk te benutten is het van belang om de diverse teamcomposities en spelsystemen (pass, aanval) te kennen. Daarbij is het natuurlijk ook belangrijk om het aanleren van deze systemen in een training te kunnen toepassen. In workshop 5 en 7 gaan we in op de posities van de spelers in deze composities en systemen. Wat bepaalt jouw keuze? En hoe vertaal je die naar een training?

Meedoen?

Interesse om aan te sluiten bij deze workshop? Dat kan! Al onze VT3-workshops zijn ook los toegankelijk. En dan leveren ze ook nog eens 3 licentiepunten op, die je nodig hebt om jouw licentie geldig te houden. De kosten voor de losse workshop bedragen €40,-. Meedoen? Stuur ons een mailtje op info@scherp-volleybal.nl en dan is het zo geregeld!

PointMaker

Deze workshop is onderdeel van onze VT3-opleiding met PointMaker Volleybal. In samenwerking met PointMaker Volleybal organiseren wij dit jaar een aparte VT3-opleiding, waarbij de deelnemers ook ‘stage’ zullen lopen als trainer bij de talententrainingen van PointMaker, o.l.v. Aafke Verbrugge.

Gegevens

Datum:
21 november 2019
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
€40
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisatoren

Scherp Volleybal
Pointmaker Volleybal

Leave a Comment