Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VT3 Den Haag – WS 3 – Methodiek & Didactiek

17 oktober 2019 @ 19:30 - 22:30

€40

In deze workshop leggen we de koppeling met de methodische aanpak gerelateerd aan moment-tempo-richting. Als trainer krijg je te maken met ‘didactiek’. Je wilt namelijk anderen zo goed mogelijk volleybal laten leren. Daarbij hanteer je de didactische sleutelvragen:

• Waar moet ik beginnen?
• Wat wil ik bereiken?
• Hoe ga ik training geven?
• Heb ik mijn doel bereikt?

In deze workshop gaan we onder andere in op de vraag hoe je, uitgaande van deze basistechnieken, meer zicht kunt krijgen op fouten in de bewegingspatronen van je spelers. Ook kijken we naar trainingsoefeningen om verbeteringen mogelijk te maken. Hoe kun je binnen een training rekening houden met verschillen in ontwikkeling van je spelers?

Meedoen?

Interesse om aan te sluiten bij deze workshop? Dat kan! Al onze VT3-workshops zijn ook los toegankelijk. En dan leveren ze ook nog eens 3 licentiepunten op, die je nodig hebt om jouw licentie geldig te houden. De kosten voor de losse workshop bedragen €40,-. Meedoen? Stuur ons een mailtje op info@scherp-volleybal.nl en dan is het zo geregeld!

PointMaker

Deze workshop is onderdeel van onze VT3-opleiding met PointMaker Volleybal. In samenwerking met PointMaker Volleybal organiseren wij dit jaar een aparte VT3-opleiding, waarbij de deelnemers ook ‘stage’ zullen lopen als trainer bij de talententrainingen van PointMaker, o.l.v. Aafke Verbrugge.

Gegevens

Datum:
17 oktober 2019
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
€40
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisatoren

Scherp Volleybal
Pointmaker Volleybal

Leave a Comment