Een cadeautje van Scherp Volleybal

2020 was een bewogen jaar en helaas ook een jaar zonder veel beweging. Het volleyballen kwam volledig stil te liggen en daarmee ook onze workshops. Toen er weer even hoop gloorde aan het begin van dit seizoen, zijn we gestart met ons nieuwe concept De Trainersschool, waar veel clubs heel enthousiast op reageerden. Ook planden we met goede moed weer VT2- en VT3-cursussen in. Helaas konden daarvan tot nu toe nog nauwelijks workshops doorgaan, wat wij ongelooflijk betreuren.

Voor ons is dit vervelend, maar voor onze cursisten vinden wij het nog veel vervelender. Scherp Volleybal is er om volleybaltrainers te helpen ontwikkelen, en momenteel komen we nauwelijks toe aan wat we zo graag doen.

Cadeau

Daarom hebben we een cadeautje voor alle deelnemers van onze cursussen. Een ‘sorry voor het afzeggen’ en een ‘bedankt voor je geduld en vertrouwen’ in één. En tegelijkertijd een mogelijkheid om je te ontwikkelen als trainer.

Al onze cursisten krijgen gratis toegang tot een live-webinar van Yannick van Harskamp. Yannick was jarenlang de spelverdeler van het Nederlands team (160 interlands) en speelde o.a. bij Pegasus, Alterno, SSS, Nesselande, Maaseik, Perugia en Antwerpen. Hij won vele prijzen en speelde in de Champions League. In 2015 stopte hij met topvolleybal en sindsdien richt hij zich op het opleiden van jonge volleyballers.

Inhoud

Yannick gaat in gesprek met Pim Scherpenzeel van Scherp Volleybal en zal vooral vertellen over de basisfacetten van het bovenhands spelen. Wat train je om iemand stap voor stap de goede techniek aan te leren van het bovenhands spelen? Yannick beredeneert dit vanuit zijn eigen topsport-achtergrond, door te kijken wat jonge spelers later nodig hebben. Sommige dingen zijn universeel en moet je aanleren om de top te halen. Voor andere dingen kunnen spelers aanvoelen wat het beste bij ze past.

Op een rijtje

Wat: Webinar Bovenhands Spelen door Yannick van Harskamp
Wanneer: Dinsdag 15 december om 20:30u
Waar: Als cursist van Scherp Volleybal ontvang je een link in je mail of in de groepsapp van jouw opleiding. Heb je de link niet ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Leave a Comment