Opleidingen

Scherp Volleybal is één van de officiële opleiders van Nevobo. Je kunt bij ons terecht voor verschillende trainersopleidingen en cursussen. Op deze pagina vind je het volledige overzicht. Klik door voor meer informatie.

Beginnerscursussen


Scherp Volleybal is één van de officiële opleiders van de Nevobo. Onze beginnerscursussen worden in 2017 allemaal gesubsidieerd door de Nevobo en zijn daarom gratis of tegen een sterk gereduceerd tarief te volgen.


Beginnerscursus
TC

Speciaal voor TC-leden om hun taken gemakkelijker uit te voeren.


Meer informatie

Training geven voor
beginners

Voor onervaren trainers of mensen die trainer willen worden maar de stap naar de officiële VT-2 cursus te groot vinden.


Meer informatie

Coachen voor
beginners

Voor beginnende begeleiders van een (jeugd)team, zoals bijvoorbeeld ouders van jeugdleden.


Meer informatie

Opleidingen


Scherp Volleybal is één van de erkende opleiders van de Nevobo en verzorgt de officiële trainersopleidingen VT2 en VT3. Ook voor bijscholing en nascholing kun je bij ons terecht. Bovendien werken wij graag samen met trainers en ambitieuze verenigingen aan een programma op maat.


VT2

Leidt op tot een volleybaltrainer die werkt binnen verenigingsverband met mini’s, jeugd, recreanten en/of senioren tot en met de 2e klasse van de regio.


Meer informatie

VT3

Leidt op tot een zelfstandige volleybaltrainer die werkzaam is binnen de volleybalvereniging en richt zich op het trainen en coachen van (jeugd)teams tot en met de regiodivisie.


Meer informatie

Maatwerk

Voor ervaren volleybaltrainers en ambitieuze verenigingen hebben wij verschillende maatwerktrajecten en samenwerkingsverbanden.


Meer informatie

Workshops licentiepunten

Nascholing en bijscholing voor trainers die hun licentie al behaald hebben. Om je licentie te behouden, moet je minimaal 20 licentiepunten in vijf jaar behalen.


Meer informatie